ACIDITA 1
INTENZITA CHUTI 4
STUPEŇ PRAŽENÍ 3
Výjimečné zeměpisné podmínky Andských svahů a žhavé suché podnebí se sluncem stále nad hlavou utváří jedinečnou kombinaci pro pěstování vynikající kávy zanechávající silný a dlouho trvající zážitek.
Pravděpodobně nejvýše rostoucí kávovníky arabiky v Jižní Americe. Díky tichomořským teplým proudům se zde utváří unikátní mikroklima, které umožnuje pěstování káv odlišné kvality, na rozdíl od jiných plantáží umístěných ve stejné nadmořské výšce.
Šálek této kávy je charakterizován bohatým tělem, aroma a jemnou aciditou. Káva je celkově vyvážená a má čistou chuť s vynikajícím, osobitým aroma.
Rozmanitý ekosystém v Ekvádoru umožnuje pěstování kávy po celém jeho území včetně Galapág. Pokud byste chtěli vyzkoušet i tuto kávu, ozvěte se, také jí míváme v nabídce, praží se však nepravidelně s označením "Galapágy - limitka".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář